Invențiile mele - Autobiografia lui Nikola Tesla

epicentru stock
epicentru id 5948417450092

Autor Nikola Tesla
Traducător Anca Irina Ionescu
Editura Herald
Colecție Autobiografia 
paperback, 208 pag.
ISBN 5948417450092



Dacă geniul ar avea o definiție, aceasta ar fi persoana lui Nikola Tesla și realizările sale. Lumea datorează atât de multe inovații tehnice unui om despre care știe atât de puține! Volumul autobiografic Invențiile mele vine să compenseze întru câtva aceasă nedreptate – de altfel, una dintre numeroasele nedreptați care l-au urmărit pe Tesla de-a lungul întregii vieți.


Într-o relatare concisă, dar fascinantă, fizicianul Tesla împărtășește întâmplări cu totul neobișnuite din copilaria și tinerețea sa, își schițează metoda de lucru și modul în care psihicul lui remarcabil parcurgea drumul către idei revoluționare. Aplecarea sa către fizică și spiritul inventiv l-au ajutat de multe ori să scape din situații primejdioase și au câștigat respectul celor alături de care lucra.


În acest volum autobiografic nu numai că sunt punctate momentele capitale ale vieții și carierei acestui inventator strălucit, dar avem acces și la perspectiva lui Tesla asupra vieții, societății și conflictelor mondiale al caror martor a fost.