Set creativ de răzuit "Dinozauri" Djeco

epicentru stock
epicentru id DJ09726

     Dacă copilului tău îi place să studieze dinozaurii, atunci acest set se va potrivi cu siguranță gustului său. Într-adevăr, fiecare imagine înfățișează un dinozaur redutabil, care trebuie, de asemenea, să fie umplut cu culori saturate strălucitoare, folosind un băț de lemn din trusă și îndepărtând un strat superior special.

Particularități:
- Setul îi va ajuta pe copii să-și petreacă timpul liber într-un mod interesant și să-și arate creativitatea, precum și imaginația.
- Setul conține 4 imagini cu o acoperire specială, pe care copilul trebuie să o îndepărteze cu grijă zgâriind pe el cu un băț de lemn.
- Aceste manipulări simple vor ajuta portretele dinozaurilor înfricoșători să apară și să fie umplute cu modele frumoase.
- Rezultatul va încânta cu siguranță copiii iar acestea pot fi folosite ca decor pentru camera lor.
- Un proces creativ fascinant va avea un efect benefic nu numai asupra gândirii imaginative a copilului, ci și asupra abilităților sale motorii fine ale mâinilor, precum și asupra preciziei și atenției.
- Pozele sunt realizate din carton de înaltă densitate, astefl își păstrează bine forma și nu se sfâșie atunci când sunt apăsate cu un băț.

Recomandat copiilor de la 7 la 13 ani

ATENŢIE! Contraindicat la copii sub 3 ani, conține părți mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub supravegherea directă a unui adult. Fabricat din materiale netoxice cu vopsele netoxice în conformitate cu reglementările EN71 și ASTM.

Producător Djeco, Franța


Magazinul nostru oferă doar produse originale marca DJECO certificate conform Directivei europene privind siguranța jucăriilor 2009/48 / CE. Aceasta înseamnă că jucăria nu conține compuși chimici și materiale care pot dăuna sănătății copilului.