O cunoști pe Pippi Șosețica? - Astrid Lindgren, cu ilustrații de Ingrid Nyman

epicentru stock
epicentru id 9786068544502
183 lei
181 lei

Grupa de vârstă: 4–9 ani

20 × 26 cm/ carte cu coperta cartonată/ 28 pag. 

ISBN: 9786068544502/ An apariție: 2017

de Astrid Lindgren, cu ilustrații de Ingrid Nyman


Pippi Șosețica este o fetiță cu puteri nemaivăzute și un chef de joacă fără margini, cunoscută copiilor din lumea întreagă din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris începând din 1945. 

 

„O cunoști pe Pippi Șosețica?” este o carte ilustrată creată special   de Astrid Lindgren, în colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman,   cu intenția de a face cunoscut acest îndrăgit personaj și copiilor mai mici,   care încă nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici să afle cine este   extraordinara Pippi.

 

        

Astrid Lindgren (1907–2002) este cea mai cunoscută scriitoare suedeză de literatură pentru copii. Copilăria petrecută la ferma părinților, alături de fratele său și de cele două surori, dragostea cu care a fost înconjurată, aventurile copilărești și jocurile au fost sursa inepuizabilă de inspirație pentru poveștile și personajele sale. Astrid Lindgren a crescut printre cărți și a fost toată viața o mare susținătoare a lecturii în rândul copiilor. „O copilărie fără cărți nu este copilărie. E ca și cum ai fi izgonit din locul fermecat în care poți găsi bucuria în stare pură.” Cărțile sale au fost traduse în zeci de limbi și au făcut obiectul multor ecranizări. După Frații Grimm și Hans Christian Andersen, Astrid Lindgren este cel mai tradus autor de literatură pentru copii.