Autobuzul magic. In adancul oceanului

epicentru stock
epicentru id 9786068544441
196 lei
183 lei

Grupa de vârstă: 6–12 ani

24 × 21 cm/ carte cu coperta cartonată/ 48 pag. 

ISBN: 9786068544441/ An apariție: 2017

de Joanna Cole, cu ilustrații de Bruce Degen

Pământul este acoperit pe trei sferturi de apă, de oceane vaste pline de viață de la suprafață până la adâncimi de mii de metri. Crabi, stele de mare, caracatițe, delfini, rechini, balene — formele de viață sunt nenumărate și diversitatea lor întrece orice imaginație. Poți să întâlnești chiar și o clasă întreagă de copii de școală, cu tot cu profesoara lor extraordinară. 

 

Domnișoara Frizzle nu putea să ocolească un asemenea teritoriu fascinant cum este lumea adâncurilor, iar excursia în care îi invită pe norocoșii săi elevi, cu ajutorul Autobuzului magic transformat în submarin, devine o lecție extraordinară despre natură și în același timp o aventură de neuitat.

Autobuzul magic este o renumită serie de cărți  despre știință   creată pentru copii de autoarea americană Joanna Cole și ilustrată de artistul Bruce Degen. În fiecare carte,  copiii din clasa domnișoarei Frizzle, o învățătoare pasionată de știință și cu foarte mult entuziasm, au parte de câte o aventură fantastică datorită unui autobuz școlar foarte neobișnuit: se poate mări sau micșora, poate călători în spațiu, în adâncul oceanului sau chiar în corpul uman și se poate transforma în moduri neașteptate.