Marele secret - Asa Hellberg

epicentru stock
epicentru id 978-606-8564-69-2

Asa Hellberg s-a nascut in 1962 si este fiica scriitorului suedez Hans-Eric Hellberg.
A incercat mai multe meserii, de la stewardesa la vanzatoare si sefa de productie, experiente care au ajutat-o la scrierea savuroaselor romane carora li se dedica acum, cu care a cucerit cititorii din lumea larga. A debutat cu autobiografia Femeia lui Casanova.
Au aparut apoi cele doua volume, Promisiune de lux si, continuarea, Marele secret.
De curand a publicat Lumea e mica si Toscana tur-retur.

E N I G M E   S I   R O M A N T I S M , S P E R A N T E   S I   D E Z I L U Z I I ,   A M O R   N E B U N , F I D E L I T A T E   S I   A B A N D O N

Rebecka, Maggan si Susanne ne poarta intr-un ritm ametitor prin Mallorca, Londra si Paris, unde dragostea ar putea inflori daca nu i-ar sta in cale atatea mistere. Fotografii vechi, cu Sonja si presedintele Frantei. Da, Sonja, cea mai buna prietena a lor, pe care au reusit sa o cunoasca atat de putin, si marele ei secret, intr-o comedie romantica plina de caldura si generozitate.

„ M A R E L E   S E C R E T “ E S T E   C O N T I N U A R E A   R O M A N U L U I   D E   S U C C E S   „ P R O M I S I U N E   D E   L U X “.

Kicki intelegea. Ce drama! Chiar daca n-ar fi plecat din franta, probabil ca edith ar fi suferit mult din cauza acelei sarcini neasteptate. „Eu stiu ce-a simtit, pentru ca am trecut prin ceva asemanator“, se gandi jurnalista si il privi cu tristete pe Fredrik. Spre deosebire de Frank, Fredrik nu-i fusese alaturi cand ea avusese nevoie de el.

Julie se simtea neputincioasa. Nu era pregatita sa dea ochii cu el atunci, seara. Abia a doua zi ar fi putut sa rosteasca toate acele cuvinte pe care le repetase in minte de sute de ori. Intoarse capul in directia opusa, cautand o cale de scapare, dar, cu coada ochiului, il vazu pe barbat ridicandu-se de la bar si indreptandu-se catre masa ei. Oricat de mult ar fi vrut, nu mai avea timp sa fuga.

Pana aici erau de acord. Amintirea Sonjei ramanea steaua lor calauzitoare. Bunul mers al afacerilor reprezenta primul pas. Care avea sa fie al doilea nu stiau. Sperau ca misiunea incredintata lui Kicki si lui Fredrik avea sa le ofere raspunsul la intrebarea asta.

An aparitie: 2016

Colectie: Cadril

Editie: Necartonata

Format: 210 x 130 mm

Nr. pagini: 304