Eco friendly

epicentru stock

În doar câteva luni ale lui 2019 omenirea a epuizat toate resursele planetei predestinate pentru un an. Pentru a nu repeta aceeași greșeală și în 2020, este bine să ne înarmăm din timp cu pungi ECO, periuțe de dinți de bambus și paiuri reutilizabile. Iar mai multe despre cum să ne formăm deprinderi ecologice nouă și familiei noastre vom citi în cartea biodegradabilă Familia Zero Deșeuri. 
Din dragoste pentru noi și planetă.

Cadoul conține:

Familia (aproape.) Zero Deșeuri -Această carte reprezintă un bilet de călătorie și un ghid practic care te va ajuta să-ți atingi obiectivul. Urmându-l vei fi ferit de multe capcane. Cu umor și autoironie, autorii îți propun un plan de acțiune detaliat și un set de 10 provocări pentru a începe programul. Bazându-se pe cunoștințele lor de ecologie, autorii propun zeci de sfaturi și alternative simple pentru viața de zi cu zi: cumpărături, bucătărie, curățenie, mobilier, igienă personală, cometice, îmbrăcăminte, grădină, bricolaj, sărbători... Ce vei câștiga: vei reduce amprenta ecologică a familiei tale (un coș de 15 l într-o lună), vei consuma mai puține substanțe toxice și vei avea economii în buzunar.

Periute din bambus pentru maturi și copii - Sunt cu perii moi si ascutiti, care curata gentil spatiile dintre dinti, fara a rani smaltul. Perii sunt tratati cu carbune, avand rolul de albire a dintilor.

Plasa stilata- una dintre cele mai importante schimbări pentru o viața fără atât de mult plastic e trecerea la o punga/plasa reutilizabilă. 

Paie din bambus- fiecare pai provine dintr-o tulpina de bambus unică în varianta sa de nuanță, grosime și textura. Apoi este finisat,șlefuit și trecut printr-o baie de aburi la 100°C ca să fie gata de folosit. Un pai de bambus bine făcut este durabil - poate fi refolosit niste ani - nu are muchii ascutițe sau așchii, nu trebuie să vă faceti griji nici pentru cei mici. 

Conținutul  cutiei poate fi modificat la dorință, iar prețul va varia în dependență de produsele alese.