Beauty and Gucci

epicentru stock

În numele lui Gucci, dar și a frumuseții, am creat cutia care va fi o adevărată salvare pe timp de iarnă. Serumul Beauty Drops și Eye Tint-ul de la Beauty Drugs este exact combinația care va face orice doamnă să se simtă de parcă ea este însăși fața renumitei case de modă Gucci. Oare ce se ascunde în spatele succesului ei? La sigur, aflăm în carte.

Cadoul conține:

  • Cartea "În numele lui Gucci" - Creatorul de modă Guccio Gucci (1881–1953) a fondat firma Gucci din Florența, Italia, în 1920. Magazinul său a fost cunoscut pentru măiestria confecționării articolelor din piele și a accesoriilor. Acum, istoria renumitei casei de modă si cheea succesului este descrisa in această mică enciclopedie. 
  • Serum "Beauty Drops" de la Beauty Drugs - Hidratare maximă și radiantă.
      80% concentrat de hialuronic în serul de picături de frumusețe! Obosit de pielea uscată și plictisitoare? Căutați un produs sos care să ofere o hidratare maximă, să dea strălucire și elasticitate? Acum există o soluție la toate problemele simultan! În noiembrie 2016, gama de mărci Beautydrugs, specializată în formulări unice și formate neobișnuite de machiaj, a fost completată cu ser multi-activ Beauty Drops cu un conținut record de concentrat hialuronic - 80%!
  • Eye Tint By Kaffka de la Beauty Drugs Noul pigment de ochi lichid Beautydrugs, dezvoltat în colaborare cu bloggerul de top și cu machiajul Victoria Beauty Moiseeva (Koffka the pisica), este o colecție de patru nuanțe de tendințe bogate (lichior Berry, Cristal, Plum Wine, Rose Champagne), care sunt aplicate într-o singură atinge și conferă un finisaj radiant luxos. Umbrele au o textură ușoară de gel cu un conținut ridicat de pigmenți de culoare, astfel încât acestea transmit perfect adâncimea nuanței pielii și se mențin timp de secole în timpul zilei.
    Conținutul  cutiei poate fi modificat la dorință, iar prețul va varia în dependență de produsele alese.