BEAUTY AND CHARM

epicentru stock

După un an productiv, dar și extenuant, avem nevoie să ne dedicăm timp doar pentru noi. Uneori, o simplă baie cu o carte potrivită, un scrub ce va relaxa chiar și cele mai adânci țesuturi și o mască de buze care va face atingerile și mai plăcute este exact ceea ce trebuie pentru a ne încărca cu energie pentru mult timp înainte.

Cadoul conține:

Rice Gelato Scrub conține picături de apă care pot absorbi de sute de ori mai multă umiditate decât propria sa greutate moleculară. Produsul curăță delicat, exfoliază, hidratează și calmează pielea. Se știe că orezul normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar antioxidanții previn îmbătrânirea prematură. Ca urmare a utilizării scrubului, pierderea de umiditate este minimizată, iar pielea devine sănătoasă și radiantă.

"12 creatoare care au schimbat istoria"- Somptuozitate şi eleganţă lejeră, tragedii personale şi idile cu iz de carte poştală, şampanie, parfumuri fine şi rochii desprinse, parcă, din visul unui Salvador Dalí. Un exerciţiu de rafinament seducător şi de istorie emoţionantă, adesea inedită şi, nu o dată, luxuriantă în detaliu, farmec şi stil.

Lip sleeping mask- este un balsam roz gros cu acțiune intensă. Acidul hialuronic din compoziție ajută la prevenirea uscăciunii, netezește pielea delicată a buzelor și contribuie la procesul de regenerare celulară. De asemenea, protejează împotriva stimulilor externi, ceea ce face ca dermul să fie mai puțin sensibil la efectele nocive ale mediului. Conține uleiuri oxidante și vitaminele A, E, D, F, care fac pielea buzelor sănătoasă și radiantă. Masca ajută la prevenirea îmbătrânirii, hidratează profund și hrănește.

Conținutul  cutiei poate fi modificat la dorință, iar prețul va varia în dependență de produsele alese.