Beauty and style

epicentru stock

În acest an noaptea de Revelion nu va mai avea șanse să găsească nici urmă de cearcăne sau oboseală pe față. Eye patchuri pentru un look ca ”de după Maldive”, farduri Minelology pentru o privire ademenitoare și cartea Balenciaga pentru un look fatal este tot de ce are nevoie o doamnă pentru a se simți irezistibilă în cea mai importantă noapte din an. Cine știe, ce magie se va întâmpla atunci?

Cadoul include:

Black&Goldy- Un produs inovator care vă va ajuta să arătați excelent în orice situație - patch-uri Black & Goldy de la BEAUTYDRUGS. Formula pe bază de aur coloidal și pulbere de perle negre hidratează profund și luminează pielea de sub ochi și îi dă strălucire. Compoziția include, de asemenea, adevărați supereroi în domeniul îngrijirii: acidul hialuronic, alantoina și extractul de aloe vera previn primele semne ale îmbătrânirii și netezesc ridurile mici.

„Balenciaga“ de Mary Blume- discreţie calculată, amestec abil de istorie, reportaj şi culise rafinate: cea mai inteligentă, entuziastă şi vibrantă biografie din fashion a celui mai enigmatic designer. Atât de enigmatic, încât jurnaliştii francezi se întrebau dacă există cu adevărat.

Beautydrugs Minerologyeste o paletă extrem de pigmentată pentru machiajul de seară. Include patru nuanțe:
 Carbon - mat și negru. Poate fi folosit ca garnitură. Rezistentă la 12 ore chiar și în apă.
 Mercur este argint viu, un metal nobil pentru strălucirea cea mai prețioasă.
 Ametist - misterios violet metalizat. Culoarea regilor și a reginelor, are o textură catifelată.
 Rubinul este roșu, arzând ca focul. Echilibru perfect între sclipici și pigment. Potrivit pentru buze și ochi.

Conținutul  cutiei poate fi modificat la dorință, iar prețul va varia în dependență de produsele alese.