Red Wine Party

epicentru stock

Armonie: asta numim noi combinația dintre vinul Saperavi, unul intens, cu caracter astringent și o carte numai bună de citit într-o atmosferă relaxantă dintr-o seară de vineri. Totul devine și mai fascinant, când afli cum să distingi vinurile în dependență de țară, an, denumire și cum să le deguști corect pentru a le putea remarca toate aromele. Pentru asta va veni în ajutor cartea Expert în Vin.

Cadoul include:

  • SAPERAVI - un vin de o culoare roșu rubiniu intens cu nuanțe purpurii. Un gust suplu, plin și catifelat cu note aromatice de coacăze negre și migdale prăjite, având o structură elegantă și tanin natural. Se armonizează cu mesele bogate în carne de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi maturate sau semimaturate.
  • O carte EXPERT ÎN VIN în 24 ore -  Ș T I I N Ț Ă ,  R A F I N A M E N T  Ș I   I N F O R M A Ț I E   C O L O S A L Ă   Î N   C E L   M A I   C O N C I S   G H I D   A L   V I N U L U I
    De patruzeci de ani scriu despre vin și în fiecare zi tot mai învăț câte ceva nou. Intenționez în acest volum să vă împăr­tășesc din experiența mea, concentrându-mă pe ceea ce este cu adevărat important, din dorința de a vă transforma, în doar 24 de ore, în autentici experți în vin.“ - JANCIS ROBINSON.