Comand la fel

epicentru stock

Rebecca Harrington
Colecţia: savoir-vivre
Traducere: Luminiţa Corneanu
Ilustraţia copertei: Stela Lie
135 x 210 mm; 160 pp.
Broşată, cu clape
ISBN 978-606-8564-32-6

Rebecca Harrington a studiat istorie și literatură la Harvard și jurnalism la Columbia University. Locuiește la New York şi publică articole în New York Magazine, în New York Times și în multe alte reviste și pe site-ul radioului american, NPR.com.

B E A U T Y   I C O N S ,   E S E N Ţ Ă
 Ş I   J U R N A L I S M   D I E T E T I C

Ce mi s-ar întâmpla dacă aş urma dietele celebrităţilor adulate de milioane de oameni? Aş supravieţui? Prietenii mi-ar mai rămâne aproape chiar dacă i-aş invita frecvent la cină şi le-aş pune toate ororile în farfurie?
Aş reuşi astfel să ajung la 90–60–90? Dar la personalitatea femeii perfecte, o combinaţie între Liz Taylor şi Liz Taylor? Şi aş mai vrea să dau un răspuns şi la întrebarea care poate părea fie genial-retorică, fie un nonsens absolut:
Eşti cu adevărat ceea ce mănânci?

Gwyneth Paltrow • Elizabeth Taylor • Karl Lagerfeld • Marilyn Monroe • Cameron Diaz • Madonna • Greta Garbo • Victoria Beckham • Beyoncé • Jackie Kennedy • Sophia Loren • Pippa Middleton • Carmelo Anthony • Dolly Parton

O privire inteligentă şi amuzantă în culisele gastronomiei skinny & glamorous, de la goji şi ouă de prepeliţă, preferatele lui Gwyneth Paltrow, până la regimul cu cartofi copţi şi icre negre ţinut de Jackie Kennedy, Rebecca Harrington ne propune un survol nebun şi amuzant printr-o lume absurdă până la extrem.
Elizabeth Taylor prefera brânză de vaci cu smântână, Madonna supravie­ţuieşte cu alge, iar Marilyn Monroe se dădea în vânt după lapte amestecat cu ouă crude.
Rebecca Harrington e hotărâtă să încerce totul, cu preţul unor riscuri de necontestat, de la incendii în bucătărie la cele mai aprige erupţii pe piele şi leşinuri, consumând pe nerăsuflate zece cola dietetice à la Karl Lagerfeld şi purificându-se cu “jetul de apă sărată”, à la Beyoncé, totul în numele jurnalismu­lui dietetic.